Ring på 32 57 17 00 eller bestil mad onlineBestil et bord eller mad online

Om Vivah Restaurant

Vivah…

13574922906604

Den 28. maj, 2010 åbnede vi dørene op for en fantastisk og autentisk mad oplevelse på Amager.

Tankerne opstod længe før om hvor fantastisk det kunne være, at åbne dørene op for en restaurant som helt igennem er præget af et punjabi miljø. Tankerne blev realiseret. Det blev derfor Vivah, som på punjabi betyder bryllups fest. Det er ikke helt tilfældigt at valget faldt på Vivah. Vi ville opnå den samme madstemning hos vores gæster, som man møder hos folk til en traditionel punjabi vivah.

I Vivah bestræber vi os på at give vores gæster en sanselig mad oplevelse og derfor er det ikke kun salt, peber og olivenolie du vil møde på Vivah.

Magien i et punjabi køkken ligger i den vidunderlige krydring, som ophøjer beskedne råvarer til en gastronomisk nydelse.

Køkkenet

For Vivah handler det om, at gæsterne får en god, personlig og eksotisk punjabi oplevelse, hver gang de besøger Vivah. Vi lægger stor vægt på at vores mad udmærker sig på alle måder. Derfor er maden tilberedt helt fra bunden og lavet af vores erfarne kok.

Vi bestræber os på, at typiske tilberedningsmetoder og den fælles madkulturelle arvegods, udsættes for en innovativ gastronomisk tankegang med traditioner, originalitet, fantasi og allerbedste råvarer, komponeret med asiatisk varme, spontanitet og ægte desi madglæde.

Vi har samlet alle de essentielle råvarer til et punjabi køkken, under et tag. Eksempelvis resulterer en blanding af Kanel, muskat, hvidløg, ingefær, chili, nellike, spidskommen, koriander, gurkemeje, safran, kardemomme, sennepsfrø, bukkehornsfrø, peberkorn og karryblade med frisk dansk lammekød og en tandoori chapati direkte fra vores tandoor, i en sanselig og desi oplevelse som kun kan sluttes elegant af med vores hjemmelavet lassi.

Hvor andre bruger alm. naan eller chapati, går vi til ekstremerne og tilbereder disse på den rigtige måde, nemlig i en cylinderformet lerovn(tandoor). Vi bruger tid på vores mad, og vi bruger tid på at kødet vi serverer, er slagtet på ordentlig vis, affedtet og tilberedt med omhu. Vi går i dybden med tingene. Vi vil udforske mælken og flødens muligheder i det moderne punjabi køkken. Vi har banet vejen for at frisk mælk kan smages i vores lassi og pakistanske mithai.

Vi ser det som en udfordring at genrejse et ægte punjabi køkken, og vi yder vores bedste for at vi via vores mad kan vinde vores egen udfordring!